سوپ کلم تند و ترش
سوپ کلم تند و ترش یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ کلم تند و ترش را آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
- پیاز زرد (متوسط) ۱ عدد (خرد شده)
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- هویج (متوسط) ۱ عدد (پوست کنده و خرد شده)
- کلم (۲/۱ سر متوسط) ۴ فنجان سرپر (خرد شده)
- گوجه فرنگی له شده یک قوطی ۲۸ اونسی
- فلفل سیاه ۴/۱ قاشق چایخوری
- سرکه سیب ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل جالاپنو ۳ عدد (دانه گرفته و خرد شده)
- شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- استاک سبزیجات کم سدیم ۴ فنجان
- سینه مرغ کباب شده ۲ فنجان (خرد شده)
روش تهیه
روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید.
هویج، پیاز، جالاپنو و کلم را به مدت ۱۰ دقیقه در آن سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند.
حالا فلفل، گوجه فرنگی له شده، شکر قهوه ای، نمک، سینه مرغ و سرکه سیب را به آن اضافه کنید.
به درستی بهم بزنید تا تمام مواد تشکیل دهنده با هم ترکیب شوند.
سوپ را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید.
آن را به صورت داغ سرو کنید.
منبع: سوپ کلم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر