آیا شما نیز از گریل کردن مرغ خسته
شدهاید و دوست دارید دستورهای تازه را امتحان کنید؟ میتوانید از گزینههای
خلاقانه و سالمتری همچون میگو، مرغ، سبزیجات تازه و توفو بهره مند شوید.
تمامی دستورهای پختی که
در این مقاله با هم مرور خواهیم کرد، بسیار ساده تهیه میشوند و طعم بی نظیری
دارند.
میگوی گریل شده ایتالیایی
میگوی بزرگ بهترین گزینه
برای تهیه این غذای کبابی است. میگوهای کوچکتر معمولا سخت کباب میشوند و در
سالادتان دیده نخواهند شد.
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان کلی: 20 دقیقه
برای: 4 نفر
اطلاعات تغذیه ای
§
349 کالری
§
20 گرم چربی
§
2 گرم فیبر
§
25 گرم پروتئین
§
19 گرم کربوهیدرات
§
733 میلی گرم سدیم
§
1 میلی گرم آهن
§
133 میلی گرم کلسیم
بهتر است بدانید!
میگوی بزرگ، بهترین گزینه
برای تهیه این غذاست.
مواد لازم:
§
دو قاشق غذاخوری عسل
§
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
§
700 گرم میگوی بزرگ
§
روغن دانه انگور
§
دو پیمانه منداب
§
یک و یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
§
یک دوم پیمانه زیتون خرد شده
§
یک دوم پیمانه پیاز قرمز
§
یک قاشق غذاخوری سرکه
§
یک دوم قاشق چایخوری نمک
§
یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
§
دو قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه
طرز تهیه:
ابتدا دستگاه گریل خود را
با دمای بالا گرم کنید. عسل و دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک کاسه متوسط
ترکیب کنید. میگو را اضافه کنید و اجازه دهید داخل آن باقی بماند.
شبکههای گریل را با روغن
دانه انگور آغشته کنید. میگو را گریل کنید.
منداب، گوجه فرنگی، زیتون
و پیاز را در یک کاسه بزرگ کنید. سرکه و باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه
کنید. میگو را به آن بیفزایید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. ترکیب را به یک
بشقاب انتقال دهید و روی آن پونه کوهی بریزید و بلافاصله سرو کنید.
تاکوی استیک
گوشت گاو منبع عالی از
ویتامین B12 بوده و برای تولید انرژی مورد نیاز بدن ضروری است.
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان کلی: 30 دقیقه
برای: 4 نفر
اطلاعات تغذیه ای
§
390 کالری
§
19 گرم چربی
§
4 گرم فیبر
§
25 گرم پروتئین
§
34 گرم کربوهیدرات
§
599 میلی گرم سدیم
§
2 میلی گرم آهن
§
137 میلی گرم کلسیم
مواد لازم:
§
453 گرم گوشت مخصوص استیک
§
یک قاشق چایخوری نمک
§
یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
§
یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز
§
دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز
§
یک قاشق چایخوری پوست لیمو
§
روغن دانه انگور
§
سه چهارم پیمانه گوجه فرنگی
§
یک چهارم پیمانه تربچه برش خرده
§
یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
§
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
§
نان ذرت مکزیکی یا تورتیلا
§
گشنیز
§
پنیر تازه مکزیکی یک دوم پیمانه
§
8 قاچ لیموی تازه برای سرو
طرز تهیه:
گریل خود را با دمای بالا
گرم کنید. روی گوشت استیک نمک، فلفل و زیره سبز بپاشید. سپس پوست لیمو و پیاز را
روی آن بریزید. شبکه گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. استیک را گریل کنید.
بعد از اتمام کار، آن را بردارید و 10 دقیقه کنار بگذارید.
گوجه فرنگی، تربچه، آب
لیمو و روغن زیتون را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. تورتیلا را برش دهید و روی آن
ترکیب گوجه فرنگی، گوشت گریل شده،گشنیز و پنیر تازه بریزید. سپس با قاچ لیمو سرو
کنید.
مرغ مزه دار شده با کاری و ماست
جعفری اگرچه برای طعم
دادن به مواد غذایی عالی است ولی این تنها مزیت آن نیست. این گیاه سبز و خوشمزه
منبع غنی از ویتامین A ،C و k به همراه مواد ضد التهابی است.
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
مدت زمان لازم برای استراحت: 4
ساعت
زمان کلی: 4 ساعت و 25 دقیقه
برای: 6 نفر
اطلاعات تغذیه ای
§
335 کالری
§
20 گرم چربی
§
2 گرم فیبر
§
31 گرم پروتئین
§
6 گرم کربوهیدرات
§
487 میلی گرم سدیم
§
2 میلی گرم آهن
مواد لازم:
§
800 گرم سینه مرغ بدون استخوان
§
دو قاشق غذاخوری پودر کاری
§
یک قاشق چایخوری نمک
§
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
§
دو سوم پیمانه ماست یونانی
§
سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
§
پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
§
یک عدد کدو سبز
§
یک پیمانه گوجه فرنگی
§
روغن دانه انگور
§
یک چهارم پیمانه برگ جعفری تازه
§
لیمو برای سرو
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را در یک کاسه
متوسط قرار دهید و روی آن کاری، نمک و فلفل سیاه بریزید. ماست، آب لیمو و سه قاشق
غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید. ترکیب را به مدت 4 الی 12 ساعت در یخچال
بگذارید. مرغ را خارج کنید و مواد طعم دار کننده را دور بریزید. مرغ، کدو سبز و
گوجه فرنگی را در سیخ قرار دهید.
گریل را با دمای متوسط
گرم کنید. به مدت 4 الی 5 دقیقه مرغ را کباب نمایید. بعد از پخت، مواد را به یک
بشقاب انتقال دهید و روی آن دو قاشق روغن زیتون و جعفری بپاشید و با لیموی ترش سرو
کنید.
سبزیجات گریل شده با سس زردچوبه
زردچوبه همانند زنجبیل
دارای خواص ضد التهابی است و میتواند با انواع مختلفی از سرطانها مبارزه کند.
برای: 4 نفر
اطلاعات تغذیه ای
§
227 کالری
§
17 گرم چربی
§
6 گرم فیبر
§
5 گرم پروتئین
§
18 گرم کربوهیدرات
§
502 میلی گرم سدیم
§
1 میلی گرم آهن
§
57 میلی گرم کلسیم
مواد لازم:
§
یک سوم پیمانه ماست یونانی
§
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
§
یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه
§
یک حبه سیر
§
دو قاشق چایخوری پوست لیمو
§
یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
§
یک قاشق چایخوری نمک
§
یک قاشق چایخوری فلفل
§
یک عدد بادمجان بزرگ
§
یک عدد فلفل دلمه ای بزرگ
§
یک عدد کدو سبز
§
یک چهارم پیمانه دانه انار
§
سه قاشق غذاخوری برگ نعناع
طرز تهیه:
ابتدا دستگاه گریل خود را
با دمای متوسط گرم کنید. ماست، روغن زیتون، زردچوبه، سیر، پوست لیمو و آب لیمو را
با یک قاشق غذاخوری آب در کاسه ترکیب کنید. سپس یک دو قاشق چایخوری نمک و فلفل
بپاشید.
بادمجان، فلفل دلمه ای،
کدو سبز را برش دهید.
سپس مواد را به مدت 10
دقیقه گریل کنید. مواد گریل شده را به یک بشقاب انتقال دهید و باقی مانده نمک و
فلفل را روی آن بپاشید. سپس روی مواد سس بریزید و با دانه انار و نعناع تزیین کنید.
توفوی گریل شده به همراه سس بادام
زمینی تند
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان کلی: 20 دقیقه
برای: 6 نفر
اطلاعات تغذیه ای
§
298 کالری
§
22 گرم چربی
§
0 گرم فیبر
§
14 گرم پروتئین
§
12 گرم کربوهیدرات
§
421 میلی گرم سدیم
§
2 میلی گرم آهن
§
106 میلی گرم کلسیم
مواد لازم:
§
56 گرم توفو
§
روغن دانه انگور
§
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
§
یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
§
یک قاشق چایخوری نمک
§
یک چهارم پیمانه گشنیز
§
سه قاشق غذاخوری بادام زمینی
§
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
§
دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
§
دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
§
یک حبه سیر
§
فلفل تند
§
دو قاشق چایخوری زنجبیل تازه
§
یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه
طرز تهیه:
دستگاه گریل را از قبل
گرم کنید. توفو را برش دهید. کمی روغن دانه انگور به آن بزنید. یک قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای روی توفو بریزید. فلفل سیاه و یک دوم قاشق چایخوری نمک روی آن بپاشید.
گشنیز، بادام زمینی، روغن
زیتون، روغن کنجد، سرکه، فلفل، زنجبیل، آب لیمو، سیر و باقی مانده شکر قهوه ای و
یک دوم قاشق چایخوری نمک را در غذاساز بریزید و خوب ترکیب کنید.
توفو را گریل کنید و روی
آن سس بادام زمینی بریزید و سرو کنید.
منبع: دستورات گریل کردن
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر