سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای
سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای را آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
برای سوپ
- سیر ۲ حبه (خرد شده)
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- هویج (سایز متوسط) ۱ عدد (پوست کنده و خرد شده)
- رزماری خشک شده ۲ قاشق چایخوری
- پیاز زرد (سایز متوسط) ۱ عدد (خرد شده)
- استاک سبزیجات کم سدیم ۵ فنجان
- لوبیای سفید (که آب آن گرفته و آبکشی شده باشد) ۲ قوطی ۱۶ اونسی
- نمک و فلفل (برای مزه)
برای میسو کلم پیچ
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- تکه های فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- خمیر میسو زرد ۲ قاشق چایخوری
- کلم پیچ ۱ دسته (برگ ها خرد شده و ساقه های سفت، برداشته شده)
- سیر ۴ حبه (خرد شده)
روش تهیه
برای درست کردن این سوپ، شما اول باید روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید.
سیر، پیاز، هویج و رزماری را برای ۱۰-۸ دقیقه سرخ کنید.
استاک و لوبیاها را به آن اضافه کنید.
برای ۲۰ دقیقه بجوشانید و گاهی بهم بزنید.
حالا فلفل و نمک را اضافه کنید.
اجازه دهید برای مدتی خنک شود.
آن را به خوبی میکس کرده و مخلوط را در قابلمه بریزید.
روی حرارت کم بجوشانید و شروع به آماده سازی سوپ کلم کنید.
روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ گرم کنید.
میسو را به آن اضافه کرده و برای ۵ دقیقه بپزید تا زمانی که معطر شود و شروع به کاراملی شدن کند.
حالا تکه های فلفل قرمز و سیر را در آن مخلوط کنید و برای یک دقیقه دیگر بپزید.
این مخلوط را به مدت ۵ دقیقه پس از اضافه کردن کلم به آن سرخ کنید.
گاهی اوقات بهم بزنید.
بعد از ریختن سوپ در ۴ کاسه جداگانه، روی آن کلم بریزید و بصورت داغ سرو کنید.
منبع: سوپ میسو
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر