کمک به
هضم غذا:
وجود
فیبر غذایی و طبیعت قلیایی شلیل باعث شده است این میوه برای بهبود هضم و نیز سلامت
کلی بدن مفید باشد. محتوای فیبر این میوه آب را جذب میکند و به تنظیم اجابت مزاج
کمک فراوانی خواهد کرد. همین امر باعث میشود از بروز مشکلاتی همچون یبوست، زخم
معده و ورم معده جلوگیری شود. همچنین این موضوع باعث پیشگیری از پیوند شدن سموم به
دیواره روده میشود.
انتخاب و نگهداری شلیل:
میوههای
با کیفیت معمولا میوههایی هستند که سفت و محکم هستند و از وجود هر نوع آسیبی عاری
اند. شلیل رسیده رنگ تازه و زیبایی دارد. بهتر است شلیل را هر چه سریع تر مصرف
کنید زیرا در درمای بالا از بین میرود.شما میتوانید شلیل رسیده و آماده را به
مدت چند روز در فریزر نگهداری کنید.
هشدارهایی در مورد شلیل:
هسته
یا دانههای شلیل حاوی مقادیر اندکی از سیانوژن است که بعد از بلع ممکن است
متابولیزه شود. اگرچه این موضوع نادر است اما بلع غیر عمدی و ناآگاهانه مقادیر
زیادی از هسته شلیل میتواند باعث ایجاد مسمومیت با سیانید شود. این هستهها ممکن
است باعث ایجاد مشکلات خفگی در کودکان کم سن و سال گردد.
با
وجود مواردی که بیان شد، میوه شلیل عاری از مواد آلرژی زاست و میتوان آن را به
خوبی مصرف کرد. اگر اولین باری است که شلیل مصرف میکنید بهتر است در مورد آن
محتاط باشید.
خلاصه:
به
طور کلی، شلیل مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد. محتوای منیزیم آن میتواند به
تنظیم سیستم عصبی کمک کند، آرامش آن را افزایش دهد و از بروز بیش فعالی اعصاب و
عضلات جلوگیری نماید. محتوای فیبری شلیل نیز باعث ایجاد حس سیری برای مدت زمان
طولانی میشود و همین امر بدن را برای کاهش وزن آماده میکند. وجود روی در شلیل
اثرات ضد پیری دارد.
مصرف
میوههایی همچون شلیل میتواند سلامت انسان را بیشتر کند و از بروز بیماریهای
مختلف جلوگیری نماید. اگر باردار هستید میتوانید از این میوه به عنوان یک میان
وعده خوشمزه استفاده کنید.
منبع: هضم غذا با شلیل
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر