۱۳۹۸ مهر ۷, یکشنبه

شلیل و کمک به هضم غذا


کمک به هضم غذا:
وجود فیبر غذایی و طبیعت قلیایی شلیل باعث شده است این میوه برای بهبود هضم و نیز سلامت کلی بدن مفید باشد. محتوای فیبر این میوه آب را جذب می‌کند و به تنظیم اجابت مزاج کمک فراوانی خواهد کرد. همین امر باعث می‌شود از بروز مشکلاتی همچون یبوست، زخم معده و ورم معده جلوگیری شود. همچنین این موضوع باعث پیشگیری از پیوند شدن سموم به دیواره روده می‌شود.



انتخاب و نگهداری شلیل:
میوه‌های با کیفیت معمولا میوه‌هایی هستند که سفت و محکم هستند و از وجود هر نوع آسیبی عاری اند. شلیل رسیده رنگ تازه و زیبایی دارد. بهتر است شلیل را هر چه سریع تر مصرف کنید زیرا در درمای بالا از بین می‌رود.شما می‌توانید شلیل رسیده و آماده را به مدت چند روز در فریزر نگهداری کنید.
هشدارهایی در مورد شلیل:
هسته یا دانه‌های شلیل حاوی مقادیر اندکی از سیانوژن است که بعد از بلع ممکن است متابولیزه شود. اگرچه این موضوع نادر است اما بلع غیر عمدی و ناآگاهانه مقادیر زیادی از هسته شلیل می‌تواند باعث ایجاد مسمومیت با سیانید شود. این هسته‌ها ممکن است باعث ایجاد مشکلات خفگی در کودکان کم سن و سال گردد.
با وجود مواردی که بیان شد، میوه شلیل عاری از مواد آلرژی زاست و می‌توان آن را به خوبی مصرف کرد. اگر اولین باری است که شلیل مصرف می‌کنید بهتر است در مورد آن محتاط باشید.
خلاصه:
به طور کلی، شلیل مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد. محتوای منیزیم آن می‌تواند به تنظیم سیستم عصبی کمک کند، آرامش آن را افزایش دهد و از بروز بیش فعالی اعصاب و عضلات جلوگیری نماید. محتوای فیبری شلیل نیز باعث ایجاد حس سیری برای مدت زمان طولانی می‌شود و همین امر بدن را برای کاهش وزن آماده می‌کند. وجود روی در شلیل اثرات ضد پیری دارد.
مصرف میوه‌هایی همچون شلیل می‌تواند سلامت انسان را بیشتر کند و از بروز بیماری‌های مختلف جلوگیری نماید. اگر باردار هستید می‌توانید از این میوه به عنوان یک میان وعده خوشمزه استفاده کنید.




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر