۱۳۹۸ شهریور ۲۹, جمعه

خاصیت های ذرت

ذرت براي تقويت سلامت بدن مفيد است

كارشناسان تغذيه در يك مطالعه جديد تاكيد كردند كه ذرت به دليل دارا بودن خواص تغذيه‌اي مفيد براي تقويت سلامت بدن و مبارزه با بيماري‌هاي قلبي و سرطان سودمند است.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا،‌ اين كارشناسان در مطالعه جديدي كه به تازگي در دانشگاه كورنل انجام گرفته نشان دادند كه طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذي و مفيد آن شامل كاروتنوئيدها (نسخه گياهي ويتامين A) مي‌شود كه اين مواد تاثير به سزايي در كاهش خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و سرطان دارند.


به گزارش پايگاه اينترنتي كانسريتم، به رغم اين باور عمومي كه فرآوري كردن ميوه‌ها و سبزي‌ها باعث كاهش ارزش غذايي آنها مي‌شود اما متخصصان تغذيه مي‌گويند ذرت پخته حتي پس از كاهش ذخيره ويتامين C خود،‌ خاصيت آنتي اكسيداني‌اش را حفظ مي‌كند. در واقع پختن ذرت باعث مي‌شود كه خاصيت آنتي اكسيداني آن تا 53 درصد افزايش پيدا كند. علاوه بر آنتي اكسيدانها،‌ اين ماده غذايي مهم پس از طبخ تركيبي موسوم به اسيد فروليك آزاد مي‌كند كه خواص فوق العاده‌اي دارد. اين خواص در ذرت شيرين به مراتب بيشتر است.
همچنين بتاكاروتن‌هاي موجود در ذرت تاثير فوق العاده‌اي در پيشگيري از واكنش‌هاي اكسيديته در بدن دارد و در نتيجه از بروز سرطان‌ها جلوگيري مي‌كند. ذرت در عين حال منبع مفيدي از املاح و ويتامين‌ها شامل پتاسيم، فسفر، آهن و «تيامين» است.

منابع:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر