۱۳۹۸ بهمن ۲۶, شنبه

بهترین روش های کسب درامد از وبلاگ

چند سال پیش که اینترنت به اندازه این روزها محبوب و توسعه یافته نبود خیلی ها نمی دانستند که چگونه باید از مهارت های خود درآمدزایی کنند. این روزها همه چیز تغییر کرده است. حالا شما می توانید پشت میزتان بنشینید و با نوشتن مقالاتی که به درد مخاطبانتان می خورد، تولید ویدئویی که نیازهای آنان را برآورده می سازد یا تولید پادکستی که به سوالات شان جواب می دهد به راحتی درآمدزایی کنید.
این روزها وبلاگ نویسی یک سرگرمی واقعی محسوب می شود. به کمک این روش می توانید علاقه خودتان نسبت به یک موضوع خاص را به خوبی نشان دهید. البته این حرف ها نباید شما را به اشتباه بیندازد. اگرچه وبلاگ نویسی یک سرگرمی لذت بخش است اما می تواند بهترین روش برای درآمدزایی هم باشد و به عنوان یک شغل تمام وقت محسوب گردد.

شاید باورتان نشود اما خیلی ها هستند که از این روش کسب درآمد می کنند. به عنوان مثال پت فلین سال گذشته از سایت Smart Passive Income بیش از 2 میلیون دلار درآمد داشته است. متیو یک برنامه نویس حوزه بازی با 20 سال سن است که تلاش می کند امسال از سایت True Valhalla حدود 500 هزار دلار درآمدزایی کند. انیل آگروال صاحب سایت Bloggers Passion اگرچه فرد ثروتمندی نیست اما در یکسال درآمد 70 هزار دلاری از وبلاگش کسب کرده است.
خوب چه بخواهید درآمدتان از وبلاگ را بیشتر کنید یا بخواهید شغل تمام وقت تان را ترک کنید این مقاله به طور انحصاری برای شما نوشته شده است.
در ادامه 23 روش به شما نشان خواهیم داد که به کمک آن می توانید از وبلاگ تان درآمدزایی کنید.

دایرکتوری برای کسب و کارها ایجاد کنید.

تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که مخاطبان تان به طور مکرر به دنبال چه خدمات یا محصولاتی می گردند؟ خوب این درخواست ها را به صورت فهرست در بیاورید و از کسب و کارهای مرتبط بخواهید در دایرکتوری شما ثبت نام کنند. 
به عنوان مثال: شما میتوانید یک لیست از فروشگاه های اینترنتی را به کاربران خود معرفی کنید و پس از شناخته شدن در بین کاربران وقت آن می رسد که فروشگاه های تازه تاسیس سراغ شما بیایند و به شما بابت معرفی خدمات‌شان پول بدهند!

یک محصول را به صورت همکاری در فروش تبلیغ کنید.

همکاری در فروش برای وبلاگ نویسانی که مشهور هستند می تواند درآمدزایی بسیار خوبی داشته باشد. به عنوان مثال پت فلین سال گذشته از طریق همکاری در فروش حدود 53 هزار دلار درآمد داشته است. به طور کلی به دنبال محصولاتی باشید که قیمت های خوبی دارند و می توانند حاشیه سود بالایی برایتان داشته باشند. 
انتخاب یک سیستم همکاری در فروش مناسب به زمینه فعالیت وبلاگ شما بستگی دارد؛ اگر وبلاگ شما در مورد طراحی سایت و آموزش سئو است پس یک سامانه همکاری در فروش هاست می تواند گزینه خوبی باشد.
همکاری در فروشِ محصولات به صورت کلی گزینه خوبی است به شرط اینکه به محصول مورد نظر با موضوع وبلاگ‌تان مرتبط باشد.

فضای تبلیغاتی به فروش برسانید.

بیشتر وبلاگ نویسان وقتی می خواهند از وبلاگشان درآمدزایی کنند با این استراتژی کار را شروع می کنند. باید به خاطر داشته باشید که شما محدود به فروش جایگاه بنرهای تبلیغاتی نیستید (این روزها این بنرها به عنوان استراتژی موثر شناخته نمی شوند). به سایر بخش هایی که می توانید اجاره دهید هم فکر کنید. فضایی که در جعبه پاپ آپ می تواند وجود داشته باشد، هدر رسانه های اجتماعی، خبرنامه های ایمیلی و غیره. خلاقانه فکر کنید تا بتوانید درآمدزایی خوبی داشته باشید.

خدماتی ارائه کنید.

با اینکه فروش خدمات تان ممکن است درآمد زیادی عایدتان نکند اما بهترین روش برای درآمدزایی اضافی و ایجاد شهرت و اعتبار میان مخاطبان است. خدماتی که مستقیما به موضوع وبلاگ تان مربوط هستند را به فروش برسانید یا خدمات وبلاگ نویسی از راه دور مثل نوشتن یا طراحی گرافیک را انجام دهید.

خدمات مشاوره ای ارائه کنید.

این روزها در هر صنعتی افرادی هستند که به مشاوره نیاز دارند. شما می توانید بر اساس یک ساعت تماس تلفنی، یک ایمیل یا برقرری ارتباط از طریق اسکایپ هزینه خدمات مشاوره ای را تعیین کنید.

پست های اسپانسری بنویسید.

وقتی وبلاگ تان رشد می کند هر روز چند نفر بهتان پیام می زنند و از شما می خواهند پست های اسپانسری برایشان بنویسید. این تبلیغات همسان می توانند بهترین روش برای کسب وکارها باشند تا به شیوه امن و بی خطری به مخاطبان شان دسترسی پیدا کنند. استفاده از چنین روشی برای درآمدزایی از وبلاگ بسیار موثر خواهد بود. فقط مطمئن شوید که پست هایتان جذاب و مرتبط به مخاطبان است و به صورت شفاف ماهیت این پست ها به مخاطب اطلاع داده می شود.

خدمات کوچینگ (مربی گری) ارائه کنید.

همانند روشی که برای مشاوره گفتیم، می توانید خدمات کوچینگ را هم راه اندازی کنید. خدمات کوچینگ بر خلاف مشاوره که برای سازمان یا تیم ارائه می شود می تواند یک سرویس تک نفره هم باشد. پکیج های مختلفی از پیشنهادات خود را کنار هم قرار دهید و به مخاطب عرضه نمایید: مشاوره ساعتی، بسته های خاص، بسته ایمیل های نامحدود.

وبیناری را میزبانی کنید.

اگرچه بیشتر کسب وکارها از وبینارها برای کسب سرنخ استفاده می کنند اما میزبانی یک وبینار پولی هم می تواند گزینه دیگری برای درآمدزایی باشد. فقط باید اطمینان حاصل کنید که ارزش منحصر به فردی برای مخاطبان تان ارائه می کنید. با وجود وبینارهای رایگانی که این روزها در سرتاسر اینترنت برگزار می شود باید موضوع خاص و منحصر به فردی را پوشش دهید تا بتوانید درآمد خوبی کسب نمایید.

مسابقات یا قرعه کشی اسپانسری را میزبانی کنید.

به سراغ کسب وکارهایی که در صنعت تان هستند بروید و به آنها پیشنهاد میزبانی قرعه کشی یا مسابقه در وبلاگ یا رسانه های اجتماعی تان را بدهید. این کار باعث می شود فالوورهای شما نسبت به آن کسب وکار آگاه شوند. اگر چنین رویکردی به درستی اجرا شود می تواند سرنخ های زیادی برای کسب و کار مربوطه به ارمغان بیاورد.

دوره ای را به صورت آنلاین برگزار کنید.

می خواهید دوره ای را به صورت آنلاین بر روی وبلاگ تان طراحی و اجرا کنید؟ در صورتی که سایت تان وردپرسی باشد می توانید از افزونه هایی همچون LearnDash و Zippy Courses استفاده کنید و کار را آغاز نمایید. اگر دوست دارید دوره آموزشی تان را از طریق یک سایت معتبر دیگر به دست مخاطب برسانید که گزینه هایی مثل یودمی و اسکیل شیر بهترین انتخاب خواهد بود. با این حال افزونه ای همچون Zippy Courses به شما اجازه می دهد دوره آنلاین تان را به سرعت و بدون مهارت برنامه نویسی آغاز نمایید.

یک جامعه خصوصی برای خودتان ایجاد کنید.

به کمک افزونه های رایگانی همچون bbPress یا استفاده از گروه های فیس بوکی می توانید جامعه مجازی سایت خودتان را راه اندازی کنید.
از آنجایی که گروه های رایگان زیادی در اینترنت وجود دارد باز هم باید مطمئن شوید که ارزش زیادی برای مخاطب فراهم می کنید. اگر مخاطب احساس کند جامعه ارزشمندی دارید حاضر است بابتش پول هم پرداخت کند.

یک کتاب الکترونیکی بنویسید.

دانش خوبی درباره صنعت تان دارید؟ همه این اطلاعات را به صورت کتاب الکترونیکی در بیاورید و بر روی وبلاگ تان بفروشید. حتی می توانید کتاب تان را بر روی سرویس هایی مانند فیدیبو هم به فروش برسانید. اگر پایگاه مخاطبان تان به اندازه کافی گسترده است این روش می تواند برایتان بسیار درآمدزا باشد.

محتوای اجتماعی اسپانسری را فراموش نکنید.

شما می توانید بر روی صفحه فیس بوکی تان درباره یک کسب و کار خاص صحبت کنید یا توییت و تصاویر اینستاگرامی اسپانسری منتشر کنید. این ها را راحت و سریع می توان پست کرد و بسته به اندازه مخاطبان به ازای هر پست می توان مبلغ قابل توجهی را دریافت نمود.

محتوای قفل دار هم می تواند برایتان درآمدزا باشد.

محتوایی که به صورت پولی در اختیار مخاطبان قرار می گیرد می تواند هر نوعی باشد. به عنوان مثال شما می توانید یک کتاب الکترونیکی بنویسید، وایت پیپر منتشر کنید، راهنمای قابل دانلود بنویسید. اما منظور ما از محتوای قفل شده محتوایی است که به صورت پولی منتشر می شود و کاربر برای دسترسی به آن پولی را پرداخت نماید. شما می توانید به کمک افزونه هایی مثل MemberPress یا Paid Memberships Pro در عرض 10 دقیقه چنین محتوایی را راه اندازی کنید. افزونه ای همچون Paid Memberships Pro به شما اجازه می دهد سطوح عضویتی مختلفی را راه اندازی کنید.

اسپانسری سایت را هم در میان گزینه هایتان بگنجانید.

برخی از تبلیغ کنندگان به دنبال بنر یا پست اسپانسری نیستند آنها کل مجموعه را یک جا می خواهند. اسپانسری سایت زمانی اتفاق می افتد که تبلیغ کننده کل سایت را در اختیار می گیرد ( حداقل برای تبلیغات انحصاری). در این شرایط می توان برای تبلیغ کننده بنر تولید کرد، او را در پاپ آپ منشن کرد و لوگویش را در بنر وبلاگ گنجاند.

فروشگاه بزنید.

اضافه کردن بخش فروشگاه به وبلاگ به کمک افزونه هایی همچون ووکامرس وردپرس بسیار ساده خواهد بود. چه بخواهید کالاهای دست ساز به فروش برسانید، محصولات دیجیتال خود را بفروشید یا سایر محصولات مرتبط را به فروش برسانید این روش بهترین گزینه برای درآمدزایی از وبلاگ خواهد بود.
ما در استارت با یک سیستم فروشگاه ساز حرفه ای می توانیم بهترین امکانات فروش را به وبلاگ شما اضافه کنیم.

قالب بفروشید.

یک قالب خوب می تواند در زمان و هزینه مخاطبان صرفه جویی کند. قالب ها به درد همه صنایع می خورند. به عنوان مثال برای کسب وکارها می توانید قالبی برای تدوین قرارداد جدید با مشتریان ارائه کنید، برای حوزه فیتنس می توانید یک قالب تمرینات ورزشی سی روزه ارائه کنید، برای حوزه سلامت یک رژیم سالم سه ماهه تدوین نمایید.

کاریابی راه بیندازید.

این روزها خیلی ها هستند که به دنبال کار می گردند. شما می توانید از این روش از وبلاگ تان درآمدزایی کنید و در عین حال مخاطب را به طور مستمر کنار خود نگه دارید. به کمک همین سرویس ارزشمند قادر خواهید بود درآمدزایی بیشتری از وبلاگ تان داشته باشید. به عنوان مثال دارن روز از سایت ProBlogger از همین روش 70 دلار به ازای سی روز دریافت می کند. با یک حساب سرانگشتی می توانید متوجه شوید که در هر ماه او می تواند با صرف زمان، انرژی و هزینه کم درآمد نسبتاً خوبی از وبلاگش داشته باشد.

یک بوت کمپ خصوصی راه بیندازید.

بوت کمپ در ابتدا به معنای اردوگاه تعلیمات نظامی بود اما امروزه به عنوان فعالیت های گروهی در همه صنایع شناخته می شود. به کمک بوت کمپ به مخاطبان تان کمک می کنید به هدف خاصی دست پیدا کنند. این رویکرد در حوزه تناسب اندام یا همان فیتنس ( به عنوان مثال در سی روز به اندام دلخواه تان برسید)، حوزه بیزنس (سایت خود را در عرض چند دقیقه راه اندازی کنید)، حوزه خانه و سبک زندگی (با کمتر از 1 میلیون خانه تان را نونوار کنید) کارکرد بسیار خوبی دارد.

مقالات آموزشی بنویسید.

مقالاتی که بسیار کامل هستند می توانند به کسب بک لینک و اشتراک در رسانه های اجتماعی منجر شوند. با این حال به کمک این مقالات می توان درآمدزایی خوبی از وبلاگ داشت. روش های زیادی برای رسیدن به این هدف وجود دارد. شما می توانید لینک های همکاری در فروش یک محصول که در مقاله تان نام برده اید قرار دهید، محصولات خودتان را در آموزش تبلیغ کنید و تبلیغی برای محصول تبلیغ کننده بنویسید. فقط شفاف باشید و به مخاطب بگویید این ها پست اسپانسری هستند.

تخصص تان را به خارج از دنیای آنلاین ببرید.

خوب همانطور که مشاهده کردید شما می توانید از دنیای آنلاین درآمدزایی داشته باشید اما این همه ماجرا نیست. گاهی از اوقات به کمک وبلاگ نویسی به دانش و مهارت خوبی در یک حوزه دست پیدا می کنید. در چنین شرایطی می توانید دانش تان را به صورت آفلاین و به عنوان یک سخنران محلی یا فرد متخصص ارائه کنید.

لینک های همکاری در فروش را در داخل محتوا بگذارید.

پست وبلاگی محبوبی دارید که می خواهید از آن درآمدزایی کنید؟ خوب پس دست به کار شوید و لینک های همکاری در فروش را در آن پست بگنجانید. اگر نمی دانید با کدام برنامه همکاری در فروش کارتان را آغاز کنید زیاد نگران نباشید.

ریویویی درباره محصولات بنویسید.

به سراغ کسب وکارهای مرتبط بروید و بهشان پیشنهاد نوشتن ریویوی محصولات یا خدماتشان را بدهید. فقط بهشان بگویید که تضمینی برای نوشتن ریویوی مثبت ندارید و اگر نتوانستید راضی شان کنید پول را پس می دهید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر