۱۳۹۸ بهمن ۲۶, شنبه

آموزش پخت سوپ پیاز فرانسوی رژیمی

سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز فرانسوی یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی را آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • پیاز (سایز متوسط) ۵ عدد (قطعه قطعه شده)
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • برگ بو ۲ عدد
  • استاک گوشت گاو کم سدیم ۶ فنجان
  • آویشن (تازه) ۴ تا ۵ شاخه (اختیاری)
  • نان باگت یا خمیر ترش ۴ برش
  • سرکه قرمز خشک نصف فنجان
  • فلفل تازه کوبیده شده
  • پنیر سوئیسی خرد شده نصف فنجان

روش تهیه

کره را به یک قابلمه بزرگ اضافه کرده و روی شعله کم، گرم کنید.
نمک و پیاز را به آن اضافه کنید و سر قابلمه را بگذارید.
پیازها را برای حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا زمانی که نرم و کاراملی شوند.
پیازها را چک کنید و هر ۱۰ دقیقه بهم بزنید.
آویشن (در صورت استفاده)، استاک، برگ بو و سرکه را به آن اضافه کنید.
مخلوط را برای ۱۵ دقیقه روی شعله کم، آهسته بجوشانید.
به آن فلفل بزنید و برگ های بو را دور بیندازید.
سوپ را سرو کرده و روی هر کاسه، مقداری پنیر و یک برش باگت بگذارید.
آن را برای حدود ۳ دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که پنیر شروع به حباب زدن کند و کاملا آب شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر