۱۳۹۸ بهمن ۱۸, جمعه

چگونه به طور طبیعی چاق شویم؟

همه ی افراد اضافه وزن ندارند. اما با خواندن مجلات و گشت و گذاری در اینترنت، تقریباً همه ی چیزها بر کاهش وزن توجه دارند. اگرچه، افراد بسیاری وجود دارند که مشکل برعکس آن را دارند: آنهایی که می توانند چند پوند بیشتر وزن اضافه کنند، به خصوص اگر کمبود وزن داشته باشند، که ممکن است در نتیجه ی زندگی با چندین حساسیت غذایی باشد.
این ها چند ماده غذایی پیشنهادی پرکالری و نحوه ی مصرف آنهاست. البته، همیشه از غذاهایی که به آنها حساس هستید بپرهیزید، چون این فهرست شامل بسیاری از غذاهای پرکالری می شود، که ممکن است به آنها حساسیت داشته باشید.


1.   آووکادو
یک ماده غذایی گیاهی و به طور طبیعی پرچرب، آووکادو سرشار از چربی های سالم است. آن را به تنهایی با کمی آب لیمو مصرف کنید و یا آن را به عنوان بخشی از ساندویچ، روی نان بمالید. فراموش نکنید که دیپ گواکامولی را امتحان کنید!
2.   روغن های گیاهی
روغن های گیاهی و آن روغن های گیاهی که بسیار تصفیه شده اند، برای بیشتر افرادی که حساسیت غذایی دارند، بی خطر تلقی می شوند. روغن زیتون، روغن آجیل بسیار تصفیه شده، روغن کانولا، روغن کاژیره یا گلرنگ، روغن آفتابگردان را برای اضافه کردن یک منبع کالری اضافه به پاستا، سبزیجات، و سایر غذاها امتحان نمایید.
3.   دانه ها
دانه ها کالری را به شکل چربی و همچنین فیبر، به رژیم غذایی اضافه می کنند. دانه های آفتابگردان، کنجد، کدو تنبل، چیا و دانه های دیگر را امتحان کنید! آنها را روی بلغور جو دو سر، غلات و سالادها بپاشید، آنها را به اسموتی ها اضافه کنید، یا فقط یک مشت از آنها را به تنهایی میل کنید. کره ی دانه ها، مثل کره ی آفتابگردان (یکی از نام های تجاری آن Sun Butter نام دارد) یک جایگزین فوق العاده و بدون ماده ی حساسیت زا برای کره ی دانه های آجیل مثل کره ی بادام یا بادام زمینی هستند.
4.   پنیر
اگر می توانید شیر و مشتقات آن را مصرف کنید، پنیر یک راه ساده برای افزودن کالری های بیشتر به رژیم غذایی است.
پنیر را به یک ساندویچ، در کاسرول ها، روی سبزیجات، روی سیب زمینی اضافه نمایید یا به عنوان یک اسنک مستقل مصرف کنید. اگر به شیر حساسیت دارید، یک نوع بدون ماده ی حساسیت زای آن، مثل پنیر Daiya را امتحان نمایید.
5.   آجیل ها و کره های آجیلی
آجیل ها به صورت طبیعی سرشار از چربی و پروتئین هستند و یک منبع خوب کالری هستند، به خصوص زمانی که محتویات پر کالری موجود در تنها یک مشت کوچک از دانه های آجیل را در نظر می گیرید.
آنها را به تنهایی مصرف کنید، یا آنها را به سالاد اضافه نمایید، یا با غلات داغ مخلوط کنید. کره های آجیلی در انواع مختلفی عرضه می شوند: بادام، بادام هندی و غیره. از این ها همانند کره ی بادام زمینی استفاده نمایید (مورد بعدی). بدیهی است که اگر به آجیل حساسیت دارید، قادر به مصرف این گزینه برای افزایش وزن نیستید؛ دانه ها را به عنوان یک جایگزین قابل قبول، امتحان نمایید.
6.   بادام زمینی ها و کره ی بادام زمینی
همانند سایر آجیل ها، بادام زمینی ها یک منبع غنی کالری هستند، اما در صورتی که به بادام زمینی آلرژی دارید، باید از آنها پرهیز نمایید. بادام زمینی ها و کره ی بادام زمینی افزودنی های متنوعی برای رژیم غذایی هستند: به عنوان یک اسنک منحصر بفرد، به صورت اضافه شده به سالادها، افزودن به آجیل مخلوط و در دسرهای خانگی. کره ی بادام زمینی بر روی نان تست، در ساندویچ ها، در اسموتی ها، به صورت مخلوط در بلغور جو دو سر و به عنوان دیپ برای میوه و سبزیجات، فوق العاده است. اگر به بادام زمینی حساسیت دارید، دانه ها و سایر غذاهای پرکالری را استفاده نمایید تا به شما برای وزن اضافه کردن کمک نمایند.
7.   غذاهای لبنی پرچرب
شیر خالص (با چربی)، ماست شیر خالص، شیر خالص با پنیرهای جامد، کره، بستنی مرغوب و پنیر خامه ای، کالری بیشتری نسبت به انواع کم چرب آنها مثل شیر 1 درصد یا ماست کم چرب دارند، و بنابراین، می توانند کالری بیشتری به رژیم غذایی تان اضافه نمایند.
این غذاها را دم دست داشته باشید و از آنها، علاوه بر پخت و پز و به عنوان یک جایگزین در دستور پخت ها، در الگوهای غذایی روزانه ی خود نیز استفاده نمایید. فراموش نکنید، بسیاری از سس ها با محصولات لبنی درست شده اند و منبع خوبی برای کالری های اضافی هستند. البته، اگر به شیر حساسیت دارید، شیر سویای غنی شده را به عنوان یک جایگزین استفاده نمایید، چون شباهت های زیادی به ویژگی های تغذیه ای شیر گاو دارد.
8.   میوه های کنسرو شده و آبمیوه
وقتی دارید برای اضافه کردن وزن تلاش می کنید، باید کالری های اضافی را از هرجایی که می توانید پیدا کنید. میوه های کنسروی در شربت غلیظ، یک گزینه است. همچنین، رقیق کردن آبمیوه با آب کمتر می تواند به تأمین مقداری کالری های اضافی کمک نماید.
9.   گوشت
در حالی که شما همیشه در مورد انتخاب منابع بدون چربی گوشت می شنوید (گوشت گوساله بدون چربی، ماکیان پوست کنده و ماهی)، اگر در حال تلاش برای اضافه کردن وزن هستید، عکس آن صادق است. در این شرایط، شما باید گوشت های با چربی بیشتر مثل گوشت گوساله ی 85% چربی، ماکیان با پوست، سوسیس ها، دنده ها و حتی جوجه ی سرخ شده را انتخاب نمایید. سعی کنید این موارد را بیشتر اوقات در رژیم غذایی تان داشته باشید.
10.                  دسرها
دسرها، چون حاوی قند و چربی بیشتری هستند، احتمال بالا بودن کالری آنها بیشتر است. اگر دارید تلاش می کنید وزن اضافه کنید، در مورد دسرها آزادی عمل بیشتری در رژیم غذایی تان خواهید داشت.
بنا به تجربه های شخصی خودم در کار با کودکان، اضافه کردن وزن در زمانی که لازم است، همیشه ساده نیست. شما به غذاهای پرکالری و استراتژی های دیگری برای موفق شدن احتیاج دارید. اغلب، ترکیب کردن مجموعه ای از این اقدامات، بهترین نتایج را به دنبال خواهد داشت.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر