۱۳۹۸ بهمن ۷, دوشنبه

نحوه درست کردن سوپ عدس، زنجبیل و گوجه فرنگی

سوپ عدس-زنجبیل-گوجه فرنگی

سوپ عدس، زنجبیل و گوجه فرنگی یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ عدس، زنجبیل و گوجه فرنگی را
آموزش دهیم.


مواد لازم برای ۴ نفر

  • هویج (متوسط) ۲ عدد (پوست کنده و خرد شده)
  • پیاز (متوسط) ۱ عدد (خرد شده)
  • زنجبیل (تازه) ۲ قاشق غذاخوری (رنده شده)
  • سیر ۲ حبه (خرد شده)
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • گشنیز آسیاب شده ۲/۱ قاشق چایخوری
  • زیره آسیاب شده ۲ قاشق چایخوری
  • دارچین آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
  • پاپریکا دودی ۱ قاشق چایخوری
  • عدس قهوه ای خشک ۲ فنجان
  • استاک سبزیجات کم سدیم ۵ فنجان
  • گوجه فرنگی له شده ۱ قوطی ۲۸ اونسی
  • ماست ساده کم چرب برای سرو (اختیاری)
  • نمک و فلفل (بر طبق ذائقه شما)

روش تهیه

هویج و پیاز را به روغن زیتون گرم در یک قابلمه بزرگ اضافه کنید.برای ۵ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند.رب گوجه، سیر، زنجبیل و ادویه جات را اضافه کنید.برای یک دقیقه بپزید تا عطرشان دربیاید.حالا گوجه فرنگی له شده، عدس و استاک سبزیجات را اضافه کنید و بر طبق ذائقه تان، در آن نمک و فلفل بپاشید.سر قابلمه را بگذارید و پس از یک جوش، حرارت را کم کنید.سوپ را برای ۴۵ دقیقه آرام بجوشانید تا زمانی که مواد آن نرم شوند.گاهی بهم بزنید.در صورت تمایل، روی آن را با ماست تزئین کرده و به صورت داغ سرو کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر