۱۳۹۸ دی ۱۸, چهارشنبه

خوشمزه ترین دستورات گریل کردن


آیا شما نیز از گریل کردن مرغ خسته شده‌اید و دوست دارید دستورهای تازه را امتحان کنید؟ می‌توانید از گزینه‌های خلاقانه و سالم‌تری  همچون میگو، مرغ، سبزیجات تازه و توفو بهره مند شوید.
تمامی دستورهای پختی که در این مقاله با هم مرور خواهیم کرد، بسیار ساده تهیه می‌شوند و طعم بی نظیری دارند.


میگوی گریل شده ایتالیایی

میگوی بزرگ بهترین گزینه برای تهیه این غذای کبابی است. میگوهای کوچک‌تر معمولا سخت کباب می‌شوند و در سالادتان دیده نخواهند شد.
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان کلی: 20 دقیقه
برای: 4 نفر

اطلاعات تغذیه ای

§        349 کالری
§        20 گرم چربی
§        2 گرم فیبر
§        25 گرم پروتئین
§        19 گرم کربوهیدرات
§        733 میلی گرم سدیم
§        1 میلی گرم آهن
§        133 میلی گرم کلسیم

بهتر است بدانید!

میگوی بزرگ، بهترین گزینه برای تهیه این غذاست.

مواد لازم:

§        دو قاشق غذاخوری عسل
§        سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
§        700 گرم میگوی بزرگ
§        روغن دانه انگور
§        دو پیمانه منداب
§        یک و یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
§        یک دوم پیمانه زیتون خرد شده
§        یک دوم پیمانه پیاز قرمز
§        یک قاشق غذاخوری سرکه
§        یک دوم قاشق چایخوری نمک
§        یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
§        دو قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه

طرز تهیه:

ابتدا دستگاه گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. عسل و دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. میگو را اضافه کنید و اجازه دهید داخل آن باقی بماند.
شبکه‌های گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. میگو را گریل کنید.
منداب، گوجه فرنگی، زیتون و پیاز را در یک کاسه بزرگ کنید. سرکه و باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید. میگو را به آن بیفزایید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. ترکیب را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن پونه کوهی بریزید و بلافاصله سرو کنید.

تاکوی استیک

گوشت گاو منبع عالی از ویتامین B12 بوده و برای تولید انرژی مورد نیاز بدن ضروری است.
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان کلی: 30 دقیقه
برای: 4 نفر

اطلاعات تغذیه ای

§        390 کالری
§        19 گرم چربی
§        4 گرم فیبر
§        25 گرم پروتئین
§        34 گرم کربوهیدرات
§        599 میلی گرم سدیم
§        2 میلی گرم آهن
§        137 میلی گرم کلسیم

مواد لازم:

§        453 گرم گوشت مخصوص استیک
§        یک قاشق چایخوری نمک
§        یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
§        یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز
§        دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز
§        یک قاشق چایخوری پوست لیمو
§        روغن دانه انگور
§        سه چهارم پیمانه گوجه فرنگی
§        یک چهارم پیمانه تربچه برش خرده
§        یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
§        یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
§        نان ذرت مکزیکی یا تورتیلا
§        گشنیز
§        پنیر تازه مکزیکی یک دوم پیمانه
§        8 قاچ لیموی تازه برای سرو

طرز تهیه:

گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. روی گوشت استیک نمک، فلفل و زیره سبز بپاشید. سپس پوست لیمو و پیاز را روی آن بریزید. شبکه گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. استیک را گریل کنید. بعد از اتمام کار، آن را بردارید و 10 دقیقه کنار بگذارید.
گوجه فرنگی، تربچه، آب لیمو و روغن زیتون را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. تورتیلا را برش دهید و روی آن ترکیب گوجه فرنگی، گوشت گریل شده،گشنیز و پنیر تازه بریزید. سپس با قاچ لیمو سرو کنید.

مرغ مزه دار شده با کاری و ماست

جعفری اگرچه برای طعم دادن به مواد غذایی عالی است ولی این تنها مزیت آن نیست. این گیاه سبز و خوشمزه منبع غنی از ویتامین A ،C و k به همراه مواد ضد التهابی است.
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
مدت زمان لازم برای استراحت: 4 ساعت
 زمان کلی: 4 ساعت و 25 دقیقه
برای: 6 نفر

اطلاعات تغذیه ای

§        335 کالری
§        20 گرم چربی
§        2 گرم فیبر
§        31 گرم پروتئین
§        6 گرم کربوهیدرات
§        487 میلی گرم سدیم
§        2 میلی گرم آهن

مواد لازم:

§        800 گرم سینه مرغ بدون استخوان
§        دو قاشق غذاخوری پودر کاری
§        یک قاشق چایخوری نمک
§        یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
§        دو سوم پیمانه ماست یونانی
§        سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
§        پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
§        یک عدد کدو سبز
§        یک پیمانه گوجه فرنگی
§        روغن دانه انگور
§        یک چهارم پیمانه برگ جعفری تازه
§        لیمو برای سرو

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را در یک کاسه متوسط قرار دهید و روی آن کاری، نمک و فلفل سیاه بریزید. ماست، آب لیمو و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید. ترکیب را به مدت 4 الی 12 ساعت در یخچال بگذارید. مرغ را خارج کنید و مواد طعم دار کننده را دور بریزید. مرغ، کدو سبز و گوجه فرنگی را در سیخ قرار دهید.
گریل را با دمای متوسط گرم کنید. به مدت 4 الی 5 دقیقه مرغ را کباب نمایید. بعد از پخت، مواد را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن دو قاشق روغن زیتون و جعفری بپاشید و با لیموی ترش سرو کنید.

سبزیجات گریل شده با سس زردچوبه

زردچوبه همانند زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و می‌تواند با انواع مختلفی از سرطان‌ها مبارزه کند.
برای: 4 نفر

اطلاعات تغذیه ای

§        227 کالری
§        17 گرم چربی
§        6 گرم فیبر
§        5 گرم پروتئین
§        18 گرم کربوهیدرات
§        502 میلی گرم سدیم
§        1 میلی گرم آهن
§        57 میلی گرم کلسیم

مواد لازم:

§        یک سوم پیمانه ماست یونانی
§        دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
§        یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه
§        یک حبه سیر
§        دو قاشق چایخوری پوست لیمو
§        یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
§        یک قاشق چایخوری نمک
§        یک قاشق چایخوری فلفل
§        یک عدد بادمجان بزرگ
§        یک عدد فلفل دلمه ای بزرگ
§        یک عدد کدو سبز
§        یک چهارم پیمانه دانه انار
§        سه قاشق غذاخوری برگ نعناع

طرز تهیه:

ابتدا دستگاه گریل خود را با دمای متوسط گرم کنید. ماست، روغن زیتون، زردچوبه، سیر، پوست لیمو و آب لیمو را با یک قاشق غذاخوری آب در کاسه ترکیب کنید. سپس یک دو قاشق چایخوری نمک و فلفل بپاشید.
بادمجان، فلفل دلمه ای، کدو سبز را برش دهید.
سپس مواد را به مدت 10 دقیقه گریل کنید. مواد گریل شده را به یک بشقاب انتقال دهید و باقی مانده نمک و فلفل را روی آن بپاشید. سپس روی مواد سس بریزید و با دانه انار و نعناع تزیین کنید.

توفوی گریل شده به همراه سس بادام زمینی تند

زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان کلی: 20 دقیقه
برای: 6 نفر

اطلاعات تغذیه ای

§        298 کالری
§        22 گرم چربی
§        0 گرم فیبر
§        14 گرم پروتئین
§        12 گرم کربوهیدرات
§        421 میلی گرم سدیم
§        2 میلی گرم آهن
§        106 میلی گرم کلسیم

مواد لازم:

§        56 گرم توفو
§        روغن دانه انگور
§        دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
§        یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
§        یک قاشق چایخوری نمک
§        یک چهارم پیمانه گشنیز
§        سه قاشق غذاخوری بادام زمینی
§        دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
§        دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
§        دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
§        یک حبه سیر
§        فلفل تند
§        دو قاشق چایخوری زنجبیل تازه
§        یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه

طرز تهیه:

دستگاه گریل را از قبل گرم کنید. توفو را برش دهید. کمی روغن دانه انگور به آن بزنید. یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روی توفو بریزید. فلفل سیاه و یک دوم قاشق چایخوری نمک روی آن بپاشید.
گشنیز، بادام زمینی، روغن زیتون، روغن کنجد، سرکه، فلفل، زنجبیل، آب لیمو، سیر و باقی مانده شکر قهوه ای و یک دوم قاشق چایخوری نمک را در غذاساز بریزید و خوب ترکیب کنید.
توفو را گریل کنید و روی آن سس بادام زمینی بریزید و سرو کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر